fbpx

CAMPER

Onderhoud, reparatie, schadeherstel, montage en keuring van uw camper

   Onderhoud en reparatie

Een camper is er om er veel en vaak van te genieten. Een goed onderhouden camper is bovendien een bron van plezier en behoudt haar waarde op lange termijn.

DMS-Service is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie aan de opbouw en het interieur van uw camper. We onderhouden de complete installatie voor gas, water, koeling en elektra. We verrichten ook aanpassingen.

   Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. DMS-Service herstelt alle mogelijke schades aan de opbouw en het interieur van uw camper. Ze helpt u bij schademelding, taxatie en garantie. Daarvoor maakten we afspraken met verzekeringsmaatschappijen. We nemen u zorg uit handen en nemen zelf contact op met verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB, Interpolis, NH1816, Unigarant en Europese verzekeringen.

   Montage

Meer comfort en luxe voor uw bestaande camper? Vervanging van onmisbare onderdelen? DMS-Service verkoopt  accessoires zoals airco’s, kachels, koelkasten, fietsdragers, luifels en instaphulpen. We zorgen voor de juiste maatvoering, de levering en montage voor uw camper. Belangrijke onderdelen voor uw koelkast, WC, verlichting en gas-, water- en elektra-installatie, leveren wij uit voorraad. Bijna elk ander product voor uw caravan leveren we graag op bestelling.

   Keuring

Lange reizen en een uitgebreid verblijf in de buitenlucht. Uw camper heeft heel wat te verduren. Voor uw eigen veiligheid en het voorkomen van problemen op ongelegen momenten, adviseren wij u, uw camperopbouw elk jaar te laten keuren. We controleren alle cruciale onderdelen. Daarmee bent u verzekerd van een zo hoog mogelijke brandveiligheid en het voorkomen van storingen, schades en lekkages tijdens uw reis en verblijf. We keuren bij DMS-Service of op elke andere locatie.

Bij de keuring of onderhoudsbeurt van uw camperopbouw inspecteren we de verwarming, de gas- en elektrische installatie, koelkast, waterleidingen, kraan, boiler, WC en afvoeren. U kunt de opbouwkeuring laten uitvoeren in combinatie met een APK-keuring door een BOVAG garagebedrijf. We kunnen een opbouwkeuring uitvoeren bij DMS-Service, op locatie of tijdens de APK-Keuring bij uw BOVAG Vakgarage.

Wilt u een camper aankopen of juist verkopen? Dan geeft onze keuring een betrouwbaar inzicht in de prijs en de te verwachten onderhoudskosten in de toekomst.

Bij de keuring van uw caravan controleren we alle cruciale onderdelen volgens BOVAG richtlijnen zoals remmen, banden, chassis, koppeling, schokdempers, lagers, verlichting en signalering. Voor caravans komen daarbij nog de gas- en elektrische installatie, verwarming, koelkast, waterleidingen, WC en afvoer. We keuren caravans en aanhangwagens of trailers met een trekgewicht tot 3500 kg. We keuren bij DMS-Service, bij u thuis of in de stalling. U ontvangt een keuringsrapport als bewijs.

Wilt u een caravan aankopen of juist verkopen? Dan geeft onze keuring een betrouwbaar inzicht in de prijs en de te verwachten onderhoudskosten in de toekomst.

   Prijslijst

Expertisekosten / Calculatie verzekering € 300,-
VCA keuring Aanhanger € 55,-
Onderhoudsbeurt Tourcaravan € 220,-
Onderhoudsbeurt aanhanger € 140,-
Voorrijkosten per kilometer € 1,33
Camper Opbouwbeurt / keuring € 95,-
Startkosten Bij mobiele service € 30,-

   Shop

DMS-Service beschikt over een webshop en mobiele winkel. Onderdelen, accessoires en benodigdheden voor het dagelijks- en periodiek gebruik voor uw camper zijn online te bestellen. Staat het artikel wat u zoekt niet in de webshop, neem dan contact met ons op.

Een afspraak plannen of wenst u aanvullende informatie?