fbpx

AANHANGWAGEN

Onderhoud, reparatie, schadeherstel, montage en keuring van uw aanhangwagen

   Onderhoud en reparatie

Gebruikt u uw aanhangwagen zakelijk of als consument? Verkeersveiligheid en betrouwbaarheid verdienen in elke situatie uw aandacht.

DMS-Service is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van alle soorten aanhangwagens. We onderhouden en repareren remsystemen, veersystemen, kiepsystemen, koppelingen, banden, wielen en de eventuele opbouw of huif. We verrichten alle mogelijke aanpassingen voor speciaal gebruik.

   Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. DMS-Service herstelt alle mogelijke schades aan uw aanhangwagen. Ze helpt u bij schademelding, taxatie en garantie. Daarvoor maakten we afspraken met verzekeringsmaatschappijen. We nemen u zorg uit handen en nemen zelf contact op met verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB, Interpolis, NH1816, Unigarant en Europese verzekeringen.

   Montage

Meer comfort en luxe voor uw bestaande aanhangwagen? Vervanging van onmisbare onderdelen? DMS-Service levert accessoires zoals oprijdelen, opbergboxen, huif, verlichting, onderdelen voor uw boottrailer of een nieuwe motorsteun. We zorgen voor de juiste maatvoering, de levering en montage voor uw aanhangwagen. Belangrijke onderdelen voor uw aanhangwagen leveren wij uit voorraad of op bestelling.

   Keuring

Zware ladingen, vele kilometers en off road gebruik. Uw aanhangwagen heeft heel wat te verduren. Voor uw eigen veiligheid en het voorkomen van problemen op ongelegen momenten, adviseren wij u, uw aanhangwagen elk jaar te laten keuren. We controleren alle cruciale onderdelen. Daarmee bent u verzekerd van een zo hoog mogelijke verkeersveiligheid en het voorkomen van pech. We keuren bij DMS-Service of op elke andere locatie.

Wilt u een aanhangwagen aankopen of juist verkopen? Dan geeft onze keuring een betrouwbaar inzicht in de prijs en de te verwachten onderhoudskosten in de toekomst.

   Prijslijst

Expertisekosten / Calculatie verzekering € 300,-
VCA keuring Aanhanger € 55,-
Onderhoudsbeurt Tourcaravan € 220,-
Onderhoudsbeurt aanhanger € 140,-
Voorrijkosten per kilometer € 1,33
Camper Opbouwbeurt / keuring € 95,-
Startkosten Bij mobiele service € 30,-

   Shop

DMS-Service beschikt over een webshop en mobiele winkel. Onderdelen, accessoires en benodigdheden voor het dagelijks- en periodiek gebruik voor uw aanhangwagen zijn online te bestellen. Staat het artikel wat u zoekt niet in de webshop, neem dan contact met ons op.

Een afspraak plannen of wenst u aanvullende informatie?